Morosanu, Dynamite Fighting Show Deliver Knockout TV Rating in Romania

Dynamite Fighting Show Poster

Dynamite Fighting Show delivered a knockout television rating in Romania, according to the promotion.

The July 5 kickboxing gala, which featured Romanian hero Catalin Morosanu against French rival Freddy Kemayo, had a share of 30 percent and rating of 7.3. This translates into one of three televisions in the nation were tuned in to the PRO TV channel which broadcast the event.

Over 4,000 people attended the event. According to Dynamite, the urban 18-49 demographic had a big interest in the event-as the share of that viewing audience was 40.2 %.

Conceptul Dynamite Fighting Show a debutat spectaculos atât pentru public, cu 4.300 de spectatori în Sala Polivalentă, dar și pentru televiziune, fiind lider de audiență. Gala a reușit recordul de audiență din ultimii 7 ani, cu un rating de 7.3 și un share de 30%, ceea ce înseamnă că unul dintre cele trei televizoare deschise la nivel național erau pe Pro TV. În minutul de aur, în timpul meciului Moroșanu-Kemayo, procentul a fost impresionant, cu 40.2% share pe segmentul urban 18-49. Poate nu înseamnă ceva, dar vă mulțumim tuturor pentru susținere, atât celor care ați fost în sală, cât și din fața televizoarelor. Suntem o echipă mică, dar inimoasă și, cu sprijinul vostru, al tuturor, vom putea să facem lucruri frumoase împreună. #dynamite #fighting

A post shared by Dynamite Fighting Show (@dynamite_fighting_show) on

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.